MP 533 Bomuld Rib Baby Strømper Russet – Str. 19-21

40 kr.

Gør hverdagen sødere med vores bløde bomuldstrømper til babyer – perfekte pasform, allergivenlige og i en flot russet farve. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300208604263 Kategori:

Forkæl din lille guldklump med disse skønne MP 533 bomuld rib baby strømper i en varm russet farve. Sokkerne er ikke bare en nødvendighed, de er også en stilfuld tilføjelse til din babys garderobe. Lavet af det blødeste bomuldsgarn, vil disse strømper give din baby maksimal komfort hele dagen.

Den klassiske ribstrik og den foldede kant giver disse strømper et tidløst og elegant udseende, der vil gøre din baby til den bedst klædte lille én i byen. Den høje elasticitet i ankelen sikrer, at sokkerne bliver på plads hele dagen, uanset hvor meget din baby bevæger sig rundt.

Disse strømper er designet til at passe til babyfødder i størrelse 19-21, hvilket gør dem ideelle til små fødder i vækst. Du kan være sikker på, at din baby vil have den perfekte pasform og maksimal bevægelsesfrihed med disse strømper.

Gør hver dag speciel for din baby med disse skønne MP 533 bomuld rib baby strømper. Lad din lille én skinne med stil og komfort i disse luksuriøse sokker, der er skabt med omtanke og kærlighed. Invester i det bedste for din baby og vælg disse strømper, der vil holde dine babys fødder glade og lune hele dagen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MP 533 Bomuld Rib Baby Strømper Russet – Str. 19-21”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.