Tilbud!
,

Minymo – Glimmer Strømper 2-pak – Pale Gold/Silver – Str. 15-18

Original price was: 80 kr..Current price is: 56 kr..

Køb de skinnende Minymo glimmer strømper og tilføj lidt glamour til din lille fashionistas garderobe. Perfekte til fester eller hverdagsbrug.

Køb her

Varenummer (SKU): 5169301199189588 Kategorier: ,

Træd ind i en verden af glamour og stil med Minymo – Glimmer Strømper 2-pak i den fortryllende pale gold og silver farve. Disse babystrømper, der er skabt af det danske brand Minymo, vil uden tvivl tage din lille guldklump til nye højder af modebevidsthed.

Med en flot ensfarvet glimmeroverflade, sprudler disse strømper med elegance og skaber et trendy udtryk til enhver anledning. Den gode elastiske ribkant sørger for, at strømperne sidder perfekt på dine barns fødder uden at stramme eller glide ned.

Den slidstærke ribstrik gør disse strømper til ideelle følgesvende til dine små eventyreres hverdag. Fremstillet af flere forskellige fibre, sikrer de en optimal komfort og holdbarhed.

Forkæl dit barn med stil og komfort med Minymo – Glimmer Strømper 2-pak. Lad dem skinne og glimte med deres unikke glimmerdetaljer, der giver et strejf af magi til enhver outfit. Vær parat til at blive forbløffet over, hvor meget disse små strømper kan løfte humøret og bringe et glimt af lykke til din families garderobe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Minymo – Glimmer Strømper 2-pak – Pale Gold/Silver – Str. 15-18”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.