Tilbud!
, ,

Minymo – Glimmer Strømper 2-pak – Light Grey Melange – Str. 19-22

Original price was: 50 kr..Current price is: 35 kr..

Bliv inspireret af de gnistrende Glimmer Strømper fra Minymo. Den perfekte kombination af komfort og stil til de små fødder. Køb dem nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5169301318980005 Kategorier: , ,

Lad mig præsentere dig for Minymo Glimmer Strømper 2-pak i Light Grey Melange. Disse fortryllende små sokker er skabt til at få øjnene til at glimte af beundring.

Hver pakke indeholder to sæt sokker i en smuk ensfarvet grå og sort farve. Disse sokker er ikke kun søde at se på, de er også utrolig holdbare og slidstærke takket være deres ribstrikkede konstruktion.

Med elastiske ribkanter får du en perfekt pasform, der holder sokkerne på plads hele dagen lang. De er designet i størrelse 19-22, hvilket gør dem ideelle til små fødder, der er klar til at erobre verden.

Minymo Glimmer Strømper er fremstillet af nøje udvalgte fibre, der garanterer både komfort og kvalitet. Dit barn vil elske at have disse bløde og behagelige sokker på fødderne.

Lad glimtet fra disse sokker bringe et strejf af magi til hverdagen. De er perfekte til at fuldende enhver sød og stilfuld outfit og vil helt sikkert skille sig ud i mængden.

Giv dine små fødder det bedste med Minymo Glimmer Strømper 2-pak. De vil ikke bare være en fornøjelse for øjet, men også tilføje en ekstra gnist til dit barns skridt. Bestil dem i dag og lad fødderne glimte med stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Minymo – Glimmer Strømper 2-pak – Light Grey Melange – Str. 19-22”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.