minipop® Forget Me Not Bambus Strømper Motif – Str. 27/30

35 kr.

Skab et stilfuldt og bæredygtigt look med minipop® Forget Me Not bambusstrømper. Bløde, antibakterielle og miljøvenlige. Bestil nu og forkæl dine fødder.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301589589068 Kategori:

minipop® Forget Me Not Bambus Strømper Motif er en unik og stilfuld tilføjelse til enhver garderobe. Disse strømper er lavet af 80% bambus, 18% polyamid og 2% elastan, hvilket giver en utrolig blød og behagelig følelse på huden. Med et smukt motiv af glem-mig-ikke-blomster skiller disse strømper sig ud med deres enkle elegance og charme.

Bambusmaterialet gør disse strømper både åndbare og temperaturregulerende, hvilket gør dem ideelle til både varme og kolde vejrforhold. Den naturlige antibakterielle egenskab i bambus hjælper med at holde dine fødder friske og lugtfri hele dagen lang. Derudover er disse strømper også certificeret med OEKO-TEX®-standard, hvilket betyder, at de er produceret bæredygtigt og fri for skadelige stoffer.

Strømperne kommer i størrelse 27/30, hvilket passer til de fleste børns fødder og sikrer en behagelig pasform. Motivet med glem-mig-ikke-blomsterne tilføjer et sjovt og legende element til ethvert outfit og bringer et strejf af natur ind i din garderobe.

Husk at følge vaske- og brugsanvisningen for at sikre, at dine minipop® Forget Me Not Bambus Strømper Motif forbliver i optimal stand og bevarer deres blødhed og farver i lang tid fremover. Gør dig selv eller en elsket en glad med disse charmerende og komfortable bambusstrømper, som vil bringe smil og glæde til enhver dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “minipop® Forget Me Not Bambus Strømper Motif – Str. 27/30”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.