minipop® Bright Red Bambus Strømper Season 3-Pak – Str. 19/22

80 kr.

Forkæl dine fødder med minipop® Bright Red bambusstrømper. Bløde, åndbare og miljøvenlige. Et must-have til din sokkeskuffe. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301673581044 Kategori:

minipop® Bright Red Bambus Strømper Season 3-Pak til børn i str. 19/22 er det ideelle valg til at holde små fødder varme og komfortable. Disse strømper er lavet af 80% bambus, 18% polyamid og 2% elastan, hvilket sikrer en blød og behagelig pasform hele dagen.

Den lyse og livlige røde farve tilføjer et sjovt element til ethvert outfit og bringer glæde og energi til enhver dag. Bambusmaterialet er ikke kun blødt mod huden, men det er også åndbart, hvilket hjælper med at regulere temperaturen og holde fødderne friske og tørre.

Denne 3-pak sikrer, at du altid har et par klar til brug, og med størrelser fra 19 til 22 passer de perfekt til små fødder i vækst. OEKO-TEX® certificeringen garanterer, at produkterne er fri for skadelige stoffer og er sikre for dit barns hud.

Vask og vedligeholdelse er en leg med disse strømper, så du kan have dem klar til brug gang efter gang uden besvær. Så forkæl dit barns fødder med minipop® Bright Red Bambus Strømper og lad dem opleve komfort, stil og kvalitet på en helt ny måde. Gør dig klar til at se dit barn skinne med glæde og selvtillid med disse fantastiske strømper i garderoben.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “minipop® Bright Red Bambus Strømper Season 3-Pak – Str. 19/22”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.