,

Cotton Rib Babystrømper | Rose Dust Fra Mp Strømper

39 kr.

Skab stil og komfort til din babys fødder med vores cotton rib babystrømper i elegante Rose Dust farver. Perfekt pasform og blød bomuldskvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 6726401833544099 Kategorier: ,

Præsentation af Cotton Rib Babystrømper | Rose Dust Fra Mp Strømper:

Forestil dig den blødeste berøring af ren bomuld på din babys fødder. Det er hvad du kan forvente med vores Cotton Rib Babystrømper i farven Rose Dust. Disse helt klassiske ribstrikkede ankelstrømper er perfekte til de mindste fødder.

Med et stort ombuk giver disse strømper ikke blot ekstra komfort, men også en stilfuld detalje. Disse strømper er lavet af en virkelig lækker og blød bomuldskvalitet, der sikrer, at dine babys fødder vil føle sig helt forkælede.

Pasformen er helt i top, så du kan være sikker på, at strømperne bliver siddende fint på foden, hvor de skal. Uanset om din baby ligger og sparker benene i vugge eller er på eventyr i kravlegården, kan du være tryg ved, at disse strømper vil holde fødderne varme og beskyttede.

Strømperne er lavet af 80% bomuld, 17% polyamid og 3% elastan, hvilket sikrer en holdbar kvalitet og strækbarhed i materialet. Dette gør strømperne nemme at tage af og på, samtidig med at de vil tilpasse sig dine babys fødder perfekt.

Skab et sødt og stilfuldt look med Cotton Rib Babystrømper i farven Rose Dust fra Mp Strømper. Perfekt som en gave til en kommende forælder eller som en ny tilføjelse til din egen babys garderobe. Forkæl dine babys fødder med disse skønne strømper, der både er komfortable og trendy.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cotton Rib Babystrømper | Rose Dust Fra Mp Strømper”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.