Tilbud!
, ,

MP 59046 Viscose/Bamboo Ida Glitter Strømper 2314 Rose Blush

20 kr.

Forkæl dine fødder med disse luksuriøse strømper. Vores MP 59046 Viscose/Bamboo Ida Glitter Strømper i Rose Blush er både bløde og stilfulde, med et subtilt glitterelement. Skab et sofistikeret look og nyd den ultimative komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300550389836 Kategorier: , ,

De vidunderlige MP 59046 Viscose/Bamboo Ida Glitter Strømper 2314 Rose Blush vil uden tvivl bringe et strejf af magi til dine små pigers outfit. I en fortryllende mørk rosa farve med en elegant ombuk, skiller disse strømper sig virkelig ud. Og for at tilføje lidt ekstra glamour, er der endda fint glimmer indvævet i stoffet.

Med en blanding af 60% viskose/bambus, 20% metallisk materiale, 17% polyamid og 3% elastan er disse strømper både behagelige og holdbare. De er skabt til at klare hverdagens leg og eventyr uden at miste deres hypnotiserende glans.

Husk at følge de anbefalede vaske- og brugsanvisninger for at bevare strømpernes skønhed. Og når de først er på, vil dine små piger føle sig som ægte prinsesser, der er klar til at erobre verden med stil og glimmer.

Disse MP 59046 Viscose/Bamboo Ida Glitter Strømper 2314 Rose Blush er mere end bare almindelige strømper – de er en æstetisk oplevelse, der vil inspirere og fortrylle. Giv dine børn muligheden for at skille sig ud med disse fantastiske strømper. Køb dem nu, og se magien udfolde sig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MP 59046 Viscose/Bamboo Ida Glitter Strømper 2314 Rose Blush”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.